PREMIS SAN JUAN 2017

El passat 23 de Juny en la gala de lliurament de la XVIII Edició dels Premis Empresarials Sant Joan, li va ser atorgat al Grup Diclesa el títol d'empresa Exportadora de 2017.

El reconeixement a l'evolució i al desenvolupament sostingut del Departament d'Exportació dirigit per D. Víctor Gómez, es demostra amb la presència consolidada al mercat internacional i l'expansió cap a nova fronteres que augmenta any rere any. 

Exportar és invertir en el futur dins de les nostres fronteres. Coneixedors d'això i a la recerca de la diversificació als mercats exteriors per aconseguir flux de negoci, solvència i estabilitat financera. Tot això sense renunciar a la qualitat, servei i assistència post venda mitjançant la formació dels nostres clients i distribuïdors, creuant fronteres.

Dedicats a la fabricació de maquinària de bugaderia industrial i tintoreries, projectes de cuina industrial, equipament integral d'edificis soci sanitaris i productes d'higiene i desinfecció. Seu Central a Albacete, i Delegacions pròpies a Madrid i Barcelona. A més, de distribuïdors i col·laboradors en tot el territori nacional com a internacional amb presència a Alemanya, Portugal, França, Regne Unit, Itàlia, Malta, Rússia, Guinea Equatorial, Angola, el Marroc, Egipte, Nigèria, Mèxic, Indonèsia, Tunísia, República Dominicana, Xile, Bolívia, Perú, Equador, Vietnam, Israel, Austràlia i Cuba per dur a terme l'execució de projectes i operacions internacionals.

El Director Gerent del Grup Diclesa D. Juan Manuel Lagullón, va tenir l'honor de rebre el guardó i donar l'agraïment a tot l'equip que fa possible que Tecnitramo, Cuinox, Valleverde i Open Clean arribin a tots els racons del món.

Els millors resultats són producte del treball en equip!

https://www.youtube.com/watch?v=BlcqHL9ZLgQ
Són els últims publicats
BUGADERIA DOMUS VI
NOU CATÀLEG DE BUGADERIA 2018
NOU AUTOSERVEI A FUERTEVENTURA
NOVA BUGADERIA AUTOSERVEI TECNITRAMO
BUGADERIA TECNITRAMO ALS CENTRES DEL SEPAD D'EXTREMADURA
Archivo
June 2018  (1)
November 2017  (3)
October 2017  (1)
May 2017  (1)
March 2017  (1)
February 2017  (2)
July 2016  (2)
April 2016  (3)
Etiquetas
Opinions
No hi ha opinions per a aquest element.
Amunt Opinió Enviar a un amic Tornar Enrere
Disseny i Desenvolupament web Im3diA comunicación.Aquesta pagina aquesta optimitzada per a navegadors Chrome, Internet Explorer 9 i Firefox 4.0.

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la seva navegació. Si continua navegant, considerem que accepta la nostra
política de cookies